Namn: Fredric Johansson
Bor: Stockholm
Sysselsättning: Fotograf,musiker. Säljare på Teknikmagasinet

I min blogg så skriver jag om mitt liv där jag hinner med både det ena och det andra. Jag har mitt egna företag som fotograf, spelar i bandet Surviving the charade och jobbar på Teknikmagasinet i Stockholm

The Limiteds!

Gjorde precis klart en av bilderna :)

Cheers!

2009-12-22 @ 17:48:31 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: ELLEN AHL AXELSSON

sv: okej så bra, du kunde sagt det från början. Dock var aldrig min attityd så.

2009-12-22 @ 20:36:36
Postat av: tove

najs ;)

2009-12-22 @ 23:38:14
Postat av: tove

tjena!



Läste att du fajtades lite med en snubbe eller snubba? Om man nu kan säga så, haha. Du gav henne konstruktiv kritik vilket hon uppenbarligen inte gillade.. Skumt det där man behöver ju lite tips och åsikter för att utvecklas osv. Visst det är jädrans najs att höra ååååh vad grym du är på att fota/sjunga eller ja vadsom. Men man vill ju alltid förbättras och då behövs just konstruktiv kritik. Tyvärr så kommer jag nog förbli den tjejen som säger go fredric, fan vad grym du är på att fota och redigera. Är inte särskilt duktig på fotojox, tyvärr. Men jag har läst och kollat en mängd fotobloggar men de enda jag har riktigt fastnat för är din och Sabbas... Javenne varför men det ligger någonting i dina bilder som jag inte kan sätta fingret på. Du är cool helt enkelt!



Jag vet inte hur klyddigt detta blev.. läser inte igenom eftersom jag då antagligen kommer radera skiten. Läs om du har lust och orkar eller så kan man ju sammanfatta det som att DU ÄGER ;)!

2009-12-22 @ 23:58:11
Postat av: sandra

riktigt snyggt! du är duktig som fan! tycker jag!:)

2009-12-25 @ 12:55:20
URL: http://saaand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback